7. maaliskuuta 2011

EU:n työllisyys ja sosiaalipolitiikka: Suomi tiedotti (EPSCO)

Tämäkin EU:n neuvoston kokoonpano valmistelee Eurooppa-neuvoston kevätkokousta, joka käsittelee talouskriisin voittamista, talouskasvun edistämistä ja työllisyyden parantamista. Viitekehyksen tarjoavat mm. eurooppalainen ohjausjakso ja Eurooppa 2020 -strategia (EU2020).

Suomessa sosiaali- ja terveysministeriö sekä työ- ja elinkeinoministeriö tiedottivat että EU:n työ- ja sosiaaliministerit kokoontuvat Brysselissä 7.3.2011. Suomea kokouksessa edustavat työministeri Anni Sinnemäki ja sosiaali- ja terveysministeri Juha Rehula. Tiedotteessa (joka hieman hämmentävästi esiintyy kahdella eri otsikolla) kuvataan yleispiirteisesti asialistalla olevat kysymykset ja käsittelyn odotettavissa oleva tulos.

Saman tekstin voi vaihtoehtoisesti lukea Suomen Brysselissä olevan EU-edustuston verkkosivuilta.

Tästä voimme suunnistaa esikuva-analyysin eli vertailuanalyysin pariin, joka maailmalla tunnetaan nimellä benchmarking.

Ralf Grahn


J.K. Twitter ja Facebook ovat hiljentäneet useimpien blogien kommenttipalstat. Siitä huolimatta, tai juuri siksi muistutan että sivistynyt keskustelu on edelleen tervetullutta. Blogieni kommenttikäytäntö on monikielinen. Voit kommentoida jollakin seuraavista kielistä: ES DA DE EN FR IT NL PT FI SV NO. Jos vastaan, käytän kuitenkin suomea, englantia tai ruotsia blogista ja kirjoituksesta riippuen.

Ei kommentteja: